Welkom beste bezoeker,

Je bent van harte welkom op de nieuwe site van onze religieuze gemeenschap Moeder van Vrede. We zijn blij dat je even tijd maakt om met ons kennis te maken.

We  hebben geprobeerd een overzichtelijk beeld te brengen van wie we zijn en wat we doen. Hopelijk geraak je wat wegwijs uit de aangeboden informatie.

Onze bedoeling met deze site is om vele mensen op een vlotte manier te kunnen bereiken. Op een eigentijdse wijze leren jullie ons beter kennen en blijven jullie op de hoogte van onze activiteiten. Deze zijn te vinden bij ‘actueel’ en in de kalender.

Maar ook willen we mensen op deze manier in contact brengen met onze manier van leven en bidden. Zo willen we, met de hulp van Maria en de kracht van de heilige Geest, meehelpen aan de nieuwe evangelisatie en getuigen van het christelijke geloof.

Jullie reacties, bedenkingen en suggesties om deze site nog beter en aantrekkelijker te maken, zijn welkom: mail ze ons gerust door, we zouden er blij mee zijn.

De Gemeenschap Moeder van Vrede

Bid met ons

Gedachte van de dag

‘Geeft dan aan de keizer wat de keizer toekomt, en aan God wat God toekomt.’
(Mt 22:21)

Toneelfilm Welgezinde dagen

Actueel

donderdag 5 okt: aanbidding van 10-22u
vrijdag 6 oktober: aanbidding van 20-22u op de vooravond van het feest van O.L.Vrouw van de Rozenkrans — verjaardag br Dirk + priesterverjaardag (10 jaar priester!)
zaterdag 7 oktober: O.L.Vrouw van de Rozenkrans. Eerste zaterdag, gebedsdag met feestelijke Mis om 9u. In de namiddag is er het huwelijk van Ann Vlassenbroeck en Bart in Meetkerke. Laten we dankbaar bidden voor hen.
ma 9 oktober: gebedsgroep Hulp der Christenen om 19.30
di 10 okt; gebedsgroep van Zeebrugge hier bij ons in de kerk
vrijdag 13 oktober: FATIMA-gebedsdag tot de middag. De laatste dag van de verschijningen van O.L.Vrouw van Fatima, 100 jaar geleden. Laten we talrijk zijn op deze gebedsdag. We zullen Haar zeker kunnen blij maken! De H.Mis is om 9.00 uur! Daarna is er aanbidding en biechtgelegenheid tot de middag.
zondag 15 oktober: St Jozefskring
donderdag 19 oktober: 20u: avondwake met Mgr Lode Aerts in de St Gilliskerk te Brugge, samen met DF Brugge, St Michielsbeweging, Moeder van Vrede, IJD, Tibériade.
ma 23 okt: recollectie decanaat Diksmuide – Veurne
di 24 okt: gebedsgroep te Sente

woe 1 nov: 10.00 u.: hoogmis van Allerheiligen
do 2 nov: allerzielen: H.Mis om 9.00 u. – daarna aanbidding tot 22 u.00
za 4 nov: eerste zaterdag, gebedsdag, allen welkom. In de namiddag vanaf 14.00 u.: GENEZINGSDIENST!