Welkom beste bezoeker,

Je bent van harte welkom op de nieuwe site van onze religieuze gemeenschap Moeder van Vrede. We zijn blij dat je even tijd maakt om met ons kennis te maken.

We  hebben geprobeerd een overzichtelijk beeld te brengen van wie we zijn en wat we doen. Hopelijk geraak je wat wegwijs uit de aangeboden informatie.

Onze bedoeling met deze site is om vele mensen op een vlotte manier te kunnen bereiken. Op een eigentijdse wijze leren jullie ons beter kennen en blijven jullie op de hoogte van onze activiteiten. Deze zijn te vinden bij ‘actueel’ en in de kalender.

Maar ook willen we mensen op deze manier in contact brengen met onze manier van leven en bidden. Zo willen we, met de hulp van Maria en de kracht van de heilige Geest, meehelpen aan de nieuwe evangelisatie en getuigen van het christelijke geloof.

Jullie reacties, bedenkingen en suggesties om deze site nog beter en aantrekkelijker te maken, zijn welkom: mail ze ons gerust door, we zouden er blij mee zijn.

De Gemeenschap Moeder van Vrede

Bid met ons

Gedachte van de dag

‘Moge Hij u in zijn heerlijke kracht machtig sterken om alles uit te houden en alles te verdragen.’
(Kol 1:11)

Actueel


Nieuwe reeks concerten, voor de gedetailleerde folder klik op de afbeelding.

Vrijdag 24 maart:  Vanaf 15.00 u. beginnen de “24 uur voor de Heer“. Al enkele jaren doen we mee met dit initiatief van de paus om 24 uur te bidden voor de wereld. We beginnen dus om 15u met het kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid en eindigen 25 maart om 15.00 u. opnieuw met het kroontje. Het is zinvol om eraan deel te nemen.

’s Avonds om 20.00-22.00 u. is er geleide aanbidding op de vooravond van O.L.Vrouw Boodschap. Daarna zal de hele nacht gelegenheid zijn tot aanbidding tot 7u ’s morgens.

Praktisch: Voor wie graag een kamertje heeft om ’s nachts tot rust te komen tussen de aanbidding door, graag laten weten aan zr Annelies (zr.annelies.mvv@gmail.com of 059/27 86 71) Ook voor wie graag deelt in het ontbijt en eventueel middagmaal op zaterdag, geef een seintje aan zr Annelies.

Zaterdag 25 maart: 9.00 u.: H.Mis ter ere van O.L.Vrouw Boodschap.
Na de H.MIs is er doorlopend aanbidding tot 15u. We sluiten af met het kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid.
Onze kalender on line