Zondag 7 maart is de H. Mis weer om 10.00 uur live te volgen via ons YouTube-kanaal en via deze link op onze website! Rozenkrans vanaf 9.30 uur. Er is ook H.Mis om 8.00 uur en om 18.00 uur. En op zaterdag om 18 uur.

Inschrijving voor de weekendmissen en de woensdagmis zijn nodig via zr.greta@gmail.com of via 059-27.86.71

Goede vrienden van onze Gemeenschap

Goede vrienden van onze Gemeenschap,

Het vreemde virus is helaas nog niet weg. Meer zelfs, het slaat weer heel hard toe. Zijn jullie nog allen veilig en gezond? Laten we de moed niet verliezen, maar volhouden. O.-L.-Vrouw in Medjugorje zegt: “Keer terug tot God en tot het gebed. Vergeet echter niet dat gebed en vasten wonderen kunnen doen in u en in uw omgeving. Dat alles wat ge doet tot eer van God moge zijn. Dan zal de hemel uw hart vervullen van vreugde.” (25-9-2020)

Hier onder kunnen jullie bij ‘de kalender van de gemeenschap’ alle Kerstvieringen vinden die we verzorgen in onze kerk en ook deze die via Radio Maria en via de live streams op onze website en ons YouTube-account uitgezonden worden.

Tot binnenkort en verbonden in gebed,
vader Bernard en de zusters & broeders van de Gemeenschap Moeder van Vrede

Kalender van de gemeenschap

Omdat steeds meer mensen hier de H. Mis willen volgen op zondag, zien wij genoodzaakt om het aantal gelovigen te beperken tot het toegelaten maximum van 15 personen.

Daarom stellen wij het volgende voor:
Meer heilige Missen in het weekend
Om toch nog veel mensen de kans te geven naar de H. Mis te komen op zondag, zullen we het aantal Eucharistievieringen vermeerderen.
Er zal een H. Mis zijn op:
zaterdagavond om 18 uur
zondagmorgen om 8 uur
zondagvoormiddag om 10 uur. Deze H. Mis kun je live stream volgen.
zondagavond om 18 uur

Let wel: er mogen telkens maximaal 15 mensen deelnemen. Omdat wij als gemeenschap de H. Mis zullen bijwonen om 10 uur, kunnen we in deze eucharistie geen extra mensen meer toelaten. Je kunt deze wel live stream volgen op het internet (www.moedervanvrede.be)

Inschrijving voor de weekendmissen en de woensdagmis zijn nodig via zr.greta@gmail.com of via 059-27.86.71

zr. Greta

Actueel